Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Nieuwegein Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Nieuwegein

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

NIEUWEGEIN

Afvoer verstopt Nieuwegein?

Afvoer verstopt Nieuwegein? Het internet staat vol met mogelijk oplossingen voor een verstopte afvoer. Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Daarom kan het soms onduidelijk zijn wat nou precies wel, en wat nou niet goed werkt. Daarom helpen wij je graag met het vinden van een goede oplossing voor jouw verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar wilt het niet lukken? Of laat je het liever door één van onze ervaren rioolspecialisten doen? Dat begrijpen we.

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 030 308 03 13 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het ontstoppen van een verstopte afvoer in Nieuwegein? Dan ben je bij ons absoluut aan het goede adres!

In veel gevallen kunnen wij snel ter plaatse zijn. Same met jou zoeken wij naar een oplossing voor jouw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Daarnaast geven wij ook vrijblijvend advies over het ontstoppen van je afvoer. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Hoe extreem de verstopping ook is, Ontstoppingsdienst Nieuwegein lost het op! Je kunt ons bereiken via  030 308 03 13 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Nieuwegein Logo
Loodgieter ontstoppen Nieuwegein afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer een afvoer niet goed doorloopt, is de kans groot dat dit komt door een verstopping. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 030 308 03 13. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt herhaaldelijk voor dat elektrische apparaten (denk aan wasmachine) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? Veel filter zijn eenvoudig te verwijderen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Hopelijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Nieuwegein
Afvoer verstopt Nieuwegein

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig is vrijwel elke afvoer voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Dit is het gedeelte van leiding met de zwanenhals-vorm. Het kan gebeuren dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Vaak wordt dit veroorzaakt door troep binnen in de sifon. Hierdoor hoopt vuil zich op, waardoor het water niet meer goed doorvloeit.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe werkt dit? Vul een emmer met water. Voeg zuiveringszout toe aan het water en giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Dan raden wij aan de baking soda aan te mengen met azijn.

Ontstoppen Nieuwegein Leiding
Riool ontstoppen Nieuwegein graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kan het vuil in een verstopte afvoer ook los laten komen door een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Zet de ontstopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Nog extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Nieuwegein om jouw klus te bespreken met onze experts via 030 308 03 13. Ontstoppingsdienst Nieuwegein helpt je graag!

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je kan verstopte afvoer ook proberen los te laten komen door gebruik te maken van een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Pak de ontstoppingsveer en stop het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, hiermee voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de ontstoppingsveer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Doe dit wel voorzichtig, want ook hier kan je vrij eenvoudig schade aanrichten. verwijder hierna de veer weer uit de afvoer.

Denk je dat het gelukt is, dan merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.  

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 030 308 03 13. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Nieuwegein
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op diverse manieren verstopt raken. Bijvoorbeeld door het ophopen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of door andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Er ontstaat dan een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Zo gebeurt het ook met regelmaat dat een ingegroeide boomwortel zorgt voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij leidingen van oudere huizen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 030 308 03 13.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door een afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Omdat wij gebruik maken van de nieuwste meetapparatuur kunnen wij de staat van de afvoer vrij makkelijk controleren. De loodgieters van Ontstoppingsdienst Nieuwegein staan voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 030 308 03 13.

Loodgieter Nieuwegein Ontstoppen
WC ontstoppen Nieuwegein

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je wilt dat jouw verstopte afvoer wordt opgelost, dan doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen elke verstopping met spoed voor je oplossen.

Wij rekenen geen vaste prijzen, omdat elke verstopping anders is. De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Voordat wij beginnen met de werkzaamheden krijg je van ons een prijsopgave. Op het moment dat jij akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag.

Onze rioolspecialisten zullen met een efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 030 308 03 13.

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in Nieuwegein of omstreken? Dan staan de vakmannen van Ontstoppen Nieuwegein voor je klaar. Wij helpen je zo goed mogelijk. Maak snel een afspraak!

loodgieter-nieuwegein-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Nieuwegein

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Nieuwegein of omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn zo snel mogelijk bij je!

loodgieter-in-nieuwegein-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Nieuwegein

Woon jij in Nieuwegein en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Neem gerust contact op en maak direct een afspraak!

loodgieter-nieuwegein-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Nieuwegein en omstreken? Dan helpen wij je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Nieuwegein.

Loodgieter Nieuwegein Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Nieuwegein en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Nieuwegein! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Nieuwegein

Heb jij te maken met een verstopte afvoer? Vervelend! Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Nieuwegein en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 030 308 03 13.

Verstopping Nieuwegein

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Nieuwegein

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Nieuwegein Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Nieuwegein. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Nieuwegein

Ontstoppen Nieuwegein heeft bij ons de riolering vervangen en een verstopping verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

JSV Nieuwegein

Altijd goede en snelle service. Bedankt Ontstoppen Nieuwegein.

Brandweer Kazerne Nieuwegein-Noord

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 03 13

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Nieuwegein

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Nieuwegein