Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Nieuwegein Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Nieuwegein

Wij verhelpen jouw riool verstopping

NIEUWEGEIN

Riool ontstoppen Nieuwegein?

Riool ontstoppen Nieuwegein? in veel gevallen kan je een riool het snelst ontstoppen, wanneer je direct het probleem aanpakt. Op die manier beperk je de (stank)overlast ook zo veel mogelijk. Helaas is dit niet altijd altijd even makkelijk. Waarschijnlijk heb je vragen, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 030 308 03 13 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Nieuwegein staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

De grote vraag is: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Op het moment dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt, of als het water minder goed wegloopt, kan je spreken van een verstopping in de rioleringsleidingen. In dit geval is het is verstandig om hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Nieuwegein in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Je kan in veel gevallen de bron van een verstopping eenvoudig opsporen. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 030 308 03 13 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Nieuwegein Logo
Loodgieter ontstoppen Nieuwegein afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Zo raden wij het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda eerst aan.

Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en beheerst te werk gaat. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppingsdienst Nieuwegein op 030 308 03 13.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Het is een manier die veel gebruikt wordt door loodgieters.

Hoe werkt dit? Druk je veer in de verstopte afvoer. Op het moment dat je de verstopping bereikt hebt, kun je duwen, draaien en trekken aan de veer. Wanner je dit gedaan hebt, raden wij de afvoerbuis hierna wel goed door te spoelen. Hiermee zorg je ervoor dat het afval niet in de afvoer blijft zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in veel gevallen in een extreem goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we in veel gevallen al vaak dezelfde dag bij jou op de stoep. Bel ons via 030 308 03 13.

Ontstoppen afvoer Nieuwegein
Ontstoppingsdienst Nieuwegein

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Je kan een riool ook proberen te ontstoppen met een een ontstopper. Het gebruik van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de ontstopper en maak deze flexibel door hem onder een warme kraan te houden druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de ontstopper goed op de afvoer zit, trek je een aantal keer aan de ontstopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 030 308 03 13.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat dit een aantal minuten intrekken. Spoel de afvoer vervolgens door met heet water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Daarom zorgt soda ervoor dat verstopping die ontstaan zijn door dingen als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Is het ontstoppen nog niet gelukt? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 03 13.

Ontstoppen Nieuwegein Leiding
Riool ontstoppen Nieuwegein graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er zijn veel ontstoppingsmiddelen die worden aangeboden door bijvoorbeeld bouw- of supermarkten. Echter is het mogelijk dat het gebruik van deze middelen resulteert in beschadigingen aan de binnenkant van de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij het wél op een verantwoorde en professionele manier laten doen? Bel dan snel met Ontstoppingsdienst Nieuwegein op 030 308 03 13.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

In sommige gevallen lukt het niet om zelf de verstopping te verhelpen. Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak zo snel mogelijk een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Nieuwegein en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Neem nu contact op via 030 308 03 13.

Graven riool Nieuwegein

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in Nieuwegein of omstreken? Dan staan de vakmannen van Ontstoppen Nieuwegein voor je klaar. Wij helpen je zo goed mogelijk. Maak snel een afspraak!

loodgieter-nieuwegein-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Nieuwegein of omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn zo snel mogelijk bij je!

loodgieter-in-nieuwegein-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Nieuwegein

Woon jij in Nieuwegein en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Neem gerust contact op en maak direct een afspraak!

loodgieter-nieuwegein-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Nieuwegein

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Nieuwegein en omstreken? Dan helpen wij je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Nieuwegein.

Loodgieter Nieuwegein Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Nieuwegein en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Nieuwegein! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Nieuwegein

Onze ontstopper werken op een efficiënte manier. Zij lossen jouw verstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 030 308 03 13. Neem direct contact op!

Partners: Riool.websitelink , riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.start-links , riool.topbegin , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.linkgoed , riool.linkhotel 

Verstopping Nieuwegein

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Nieuwegein!

Riool Nieuwegein

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Nieuwegein Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Nieuwegein. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Nieuwegein

Ontstoppen Nieuwegein heeft bij ons de riolering vervangen en een verstopping verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

JSV Nieuwegein

Altijd goede en snelle service. Bedankt Ontstoppen Nieuwegein.

Brandweer Kazerne Nieuwegein-Noord

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 03 13

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Nieuwegein

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Nieuwegein