Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Nieuwegein Logo

Ontstoppen

WC verstopt Nieuwegein

Wij verhelpen jouw wc verstopping

NIEUWEGEIN

WC verstopt Nieuwegein?

WC verstopt Nieuwegein? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Helaas heb je het vaak niet voor het kiezen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor een hele nare rioolgeur komen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren ontstoppers van Ontstoppen Nieuwegein? Bel gratis naar 030 308 03 13 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voor je aan de slag gaat: het is slim om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Hiermee voorkom je dat er vuile spetters op je vloer komen. Daarnaast kan dit je een hoop troep achteraf besparen.

Ontstoppen Nieuwegein Logo
Loodgieter ontstoppen Nieuwegein afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om een verstopte wc te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping achterhaalt. In veel gevallen is dit een vastzittend object in de leidingen de oorzaak.

Zo kan het zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter product is, bestaat de kans dat dit niet soepel wegspoelt. In veel gevallen is het dan noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Wanneer het vet, papier of iets anders dat flexibel is? Dan raden we je aan een manier te hanteren waarmee je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier weet op te lossen.

Heb jij hulp nodig bij het ontstoppen van je wc? Bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 03 13.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Dan je de verstopping in de wc zien zitten? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak ligt vaak bij de zwanenhals in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Dingen als papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Laat je dit liever door een rioolspecialist doen? ? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 030 308 03 13. Binnen een uur staan we, gegarandeerd, voor je deur.

Ontstoppen afvoer Nieuwegein
Ontstoppingsdienst Nieuwegein

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen waarschijnlijk in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan kun je je wc altijd nog proberen te ontstoppen met wasmiddel. Dit is een goedkope methode, waar geen risico’s aan vastzitten. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer en vul deze met heet water. Spuit vervolgens drie eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je geen kokend water in in de wc gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Nieuwegein om jouw klus te bespreken 030 308 03 13.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Zorgen de bovenstaande methodes nog niet voor effect? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstoppers.

Hoe doe je dit? Als eerst, maak voor het gebruik de plopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de plopper beter afsluit. Druk vervolgens de ontstopper rustig in de toilet hals. Doe dit zonder veel kracht te zetten. Je kan de situatie namelijk verergeren. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Nieuwegein. Wij helpen je graag!

Ontstoppen Nieuwegein Leiding
WC verstopt Nieuwegein

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je gebruik wilt maken van een ontstoppingsveer om je wc te ontstoppen, raden we je aan erg voorzichtig te zijn. Je kan namelijk relatief eenvoudig schade aanbrengen aan de binnenkant van de rioolleidingen. 

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Nieuwegein om jouw klus te bespreken 030 308 03 13.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

In een aantal gevallen lukt het niet om je wc zelf te ontstoppen. In sommige gevallen ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is precies waarom wij, de experts Ontstoppen Nieuwegaan, er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze werken werken met speciale methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Ontstoppen Nieuwegein zorgt ervoor dat jouw toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak snel een afspraak met één van de ontstoppers van Ontstoppen Nieuwegein. neem nu contact op met 030 308 03 13 voor meer informatie.

Graven riool Nieuwegein

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-nieuwegein

WC verstopt

WC verstopt Nieuwegein

Is je WC verstopt? En woon je in Nieuwegein of omstreken? Dan staan de vakmannen van Ontstoppen Nieuwegein voor je klaar. Wij helpen je zo goed mogelijk. Maak snel een afspraak!

loodgieter-nieuwegein-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Nieuwegein of omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn zo snel mogelijk bij je!

loodgieter-in-nieuwegein-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Nieuwegein

Woon jij in Nieuwegein en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Neem gerust contact op en maak direct een afspraak!

loodgieter-nieuwegein-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Nieuwegein en omstreken? Dan helpen wij je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Nieuwegein.

Loodgieter Nieuwegein Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Nieuwegein en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Nieuwegein! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 03 13

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Nieuwegein

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Nieuwegein